خانه » آشپزی » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه خورش کلم بروکلی

آموزش طرز تهیه خورش کلم بروکلی

آموزش طرز تهیه خورش کلم بروکلی ؛ اگر فکر می کنید که تنوع غذاهای سنتی و قدیمی دیگر به پابان رسیده، و برای درست کردن غذاهای جدید باید به سراغ غذاهای مدرن بروید، کاملا در اشتباه هستید. هنوز هستند خورش هایی که تا به حال درست نکرده اید و با پختن آنها، غذایی جدید با برنج خواهید داشت. خورش کلم بروکلی یکی از این غذاهاست.

طرز تهیه خورش کلم بروکلی, دستور پخت خورش کلم بروکلی

طرز تهیه خورش کلم بروکلی

مواد مورد نیاز:

  • گوشت (مکعبی خرد شده): ۳۰۰ گرم
  • کلم بروکلی (گل گل شده): ۲۵۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر (له شده): ۱ حبه
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
  • پودر دارچین: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: ۱ ق س
  • روغن مایع: به میزان لازم

 روش پخت خورش کلم بروکلی :

۱- کلم بروکلی را همراه مقداری آب و نمک داخل قابلمه ای ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

۲- درون قابلمه ای مقداری روغن گرم کرده، سپس پیاز و سیر را کمی تفت دهید. بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید.

۳- نمک، فلفل، زردچوبه، پودر دارچین و رب گوجه فرنگی را به گوشت افزوده و تفت دهید. سپس ۲ پیمانه آب درون آن ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تابپزد.

۴- کلم بروکلی را به مواد افزوده و پس از ۵ دقیقه کنار بگذارید. بعد به همراه نان یا برنج سرو کنید.

ماهنامه سرآشپز

  مطالب مرتبط
طرز تهیه ی کباب ژاپنی
طرز تهیه آش سماق
طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی
طرز تهیه پلو شوشتری
طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی
طرز تهیه مرغ ذغالی
آموزش طرز تهیه قارچ شکم پر
دستور پخت زیره پلو
آموزش طرز تهیه ماهی کبابی
2 روش درست کردن قهوه ترک اصل
یک ایده جدید با اسفناج و پنیر
نحوه درست کردن کاپوچینو با شکلات سفید و کارامل
درست کردن کباب تابه ای دو رنگ
دستور پخت شاک شوکا غذای ترکیه ای
نحوه درست کردن بردبلاو
نحوه درست کردن شیر عسلی خانگی
درست کردن مرغ حلقه ای
نحوه درست کردن نان تست شکم پر
امتیاز 5.00 ( 2 رای )
اشتراک گذاری مطلب

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراح قالب : پارس تمز

Copyright abartazeha.iR© 2016 - Allrights Reserved.